SiESTA!


Jaaaa det är sommar, det är sol, det är studenttider och det är SIESTA! De fyra essen är i sitt esse! Ha det fint, det tänker jag i alla fall!

Hëj


Dagens outfit

image97

Svart top: YSL
Guldigt bälte: D&G
Rosa lacktights: Versace
Svarta pumps: förmedlingscentralen i Tyringe


Dagens namn:

Kvinnonamnet Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordetsopheía som betyder "vishet". En variant är Sofie eller Sophie.Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Den 31 december 2005 fanns det totalt 86 318 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophiavarav 27 152 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn.Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare.Namnsdag: 15 maj.

hihi

åka, åka, åka lastbilsflak

Hej hopp

Idag har vi fått information om studenten så det känns i hela kroppen och snoppen att den närmar sig med stora steg. Fattar ni? Jag ska ta studenten!!!!

hata, hata, hata derivata!

Fyndig ramsa, och ack så sann. Och nu kommer jag på mig själv med att sitta inomhus när det är 26 grader Celcius ute. Adjöss!



Ps. Jag hälsade på Tommy Nilsson och Johan Wahlström (han den rolige i parlamentet) i Skellefteå. Så enligt min kändisstatus, så har jag inom loppet av en vecka varit på samma konsert som ICA-Stig, sett Pernilla Wahlgren i en rulltrappa, sagt till Johan Wahlström att han är skitrolig, och hört Tommy Nilsson säga "Tjjooooohoooo" i falsett. Ds.


RSS 2.0