Jag är besviken...

Ja det är jag. För nu när jag är snäll och ordnar en tävling för ER skull, så är det bara 2% som tävlar?! Vad är detta?! Vill ni inte ha komplimanger? Eller vågar ni inte?

Vinnaren blev i allafall Linda! Du har blivit utlovad en komplimang och här kommer den..........:

Du är söt och go, och våra fredagsfrukostar är roliga, man orkar gå upp, och dessutom löser vi en rad värlsproblem!


Det var komplimangen det, med 100% ärlighet.



Förövrigt kanske jag beger mig till Norrland imorgon. I så fall; Adjöss! Annars syns vi. Good bye!

TÄVLING I BLOGGEN

Japp nu är det äntligen dags för en tävling här i bloggen. Ni ska endast svara på nedanstående fråga:

Vad gjorde Johanna precis?

a) rapade

b) lagade mat

c) hade samlag

Tävlingen avslutas om 24h.

Vinnaren får en komplimang. Kom igen nu, var inte fega!

Lycka till

/ Å


tjalalala tjalalala lalala

Var har jag fått min klantighet ifrån? Är det en gen som finns i familjen?

Skulle vaccinera mig idag. Glömde receptet hemma när jag var på apoteket. Fick boka om tiden. Hur kan jag glömma ett recept när jag ska till apoteket? Andas inte apotek recept???? 

I övrigt finns det inget att klaga på - solen skiner, jag är kär, jag ska ta studenten, mina vänner rockz, "vilken härlig dag, tjalalala lalalalalalala oooh..." (sjunger)

Goodbye Lords

image56

FÖRSTA GRILLNINGEN

image95

Se och njut, och inspireras utav experterna!

Den som håller sig väl med alla har inga vänner alls

Det tycker jag stämmer mycket bra. Klokt.

Mor och Far är påväg hem från silverbröllopsresan till Florens. Jag och Johanna har själva fått ta hand om vårt kära hus, och det har gjorts med bravur kan jag tala om för er, kära läsare. Huset har skött sig mycket bra under föräldrarnas frånvaro, jag tycker att det är värt en eloge. Adjöss!


vardagsfilosofi

1,8 + 1,8 = 3, 6

Nu undrar ni vad det är för skit jag håller på med just nu. Jo, jag räknar slingan nedanför mig x 2 eftersom jag så duktigt igår var kapabel till att springa två varv, utan att bli übertrött! (Ett varv ligger enligt rykten på 1,8 km, vilket gånger två blir 3,6 om min hjärna är med mig idag). Därför hade jag, från och med idag tänkt att utöka varje dags springning med ett varv. Det skulle betyda att jag vid studenten bör ligga på cirka 53 varv på slingan.

1,8 * 53 =  95,4 kilometer.


helgsummering:


Gbg, party, Sallad

Kort och gott. Nu ska jag kila och skriva engelska uppsatser in english.

C U

Det är helg!

Det är helg! Det kom som en skänk från ovan! Tack du som gjorde så att veckan gick snabbt, vem du än är.


Summering av veckan:
Kvick, EU-inspirerad och poetisk. Och nu väntar Gbg. Adjöss!

Europaforum!

Hela dagen har spenderats i Hässleholms kulturhus på Europaforum. Jag trodde att vi skulle mingla och diskutera EU:frågor lite hur som helst och vad man känner för men ack så fel jag skulle ha. Dagen tillbringades i röda salongen lyssnandes till alla debatter där man tyst och lugnt fick sitta och lyssna. Vad passar väl bättre vid ett sådant tillfälle än att skriva dikter?

Personbeskrivning:

Eskil, Eskil, Eskil, Eskil!
Vi vill inte äta fil
Franz, Franz, Franz, Franz!
Väck oss nu, vi faller i trans
Rolf, Rolf, Rolf, Rolf!
Vi hör på dig, inte på Wolf
Claus, Claus, Claus, Claus!
Du är mycket rolig, här i das Haus!

Känsla för poesi...


The most beautiful thing in the world...

... är för närvarande helt utan tvekan denna skapelse, som tack vare s3EU:s känsla för kreativitet, numera hänger uppe på Linnéskolan! WooooWww...

image94
Den observante läsaren märker att det står 57 ovan och 56 på nedräkningen. Detta fotot är en dag gammalt, så nu behöver ni inte lika sömnlösa inatt på grund av det.


Vad jag gör just nu


Detta håller jag på med nu:


Sedan 1986 är det tillåtet för både män och kvinnor att rösta i valen, förutsatt att de fyllt 18 år. Flest röster får de två partier som sedan 1938 har regerat. Vaterländische Union (Fosterlandsunionen, VU) och Fortschrittliche Bürgerpartei (Borgerliga framstegspartiet, FBP) är båda måna om de konservativa, katolska och monarkistiska samhället i Liechtenstein. 1997 beslöt emellertid FBP att lämna regeringen, vilket innebar vinst för VU i valet under samma år. VU:s ledare Mario Frick bildade därmed en enpartiregering. Idag har FBP emellertid knipit åt sig flest mandat, och har nu tolv platser. VU har i sin tur tio platser, och de återstående tre mandaten är tilldelade Freie Liste, FL.

Lantagens främsta uppgifter är att fatta beslut om lagar, godkänna budgeten, godkänna internationella överenskommelser, rekommendera regeringsledamöter samt utse domare.

ZzZZzznaaark...

Ps. Don't sno it! Jag har jobbat ett bra tag nu!! :@


Vårens utmaning:

Vårens utmaning: TJEJMILEN!

Feel free to join... (Du måste vara tjej)

negativa vibbar, dom hör inte hit...

image93

Jag eldade upp resultatet igår...

Då kanske ni anar att det gick mindre bra?


högskoleprovet

Ja. Jag har gjort högskoleprovet idag. I sju timmar var jag i stan, varav 4 timmar var effektiv (?) provskrivning. Förhoppningsvis och förmodligen blir det en bättring sen sist. Den som lever får se. En trevlig gårkväll fick avslutas tidigt på grund av detta, så då måste det min själ vara värt det :-O

Ha det fint... Jag är sjukt trött, but still alive.

Pappa ska grilla ikväll. Vårtecken nummer 1. Snön är borta. Vårtecken nummer 2.

Goodbye :-)


i made it :-)

I måndags var jag i Kristianstad och skrev upp. Hjälp vad nervös jag var... Jag gjorde tre test på datorn på trafikskolan innan jag hoppade på tåget till Kristianstad, och jag fick underkänt på två av dem. Men, jag klarade det faktiskt med 61 poäng av 65 möjliga. Nu är det bara uppkörnigng kvar :-)

Dessutom hämtade jag min balklänning, köpte balskor, tittade på smycken m.m. Nu har jag allt utom en balkavaljer. Illa :S

Nu är det helg. Yes tänker jag. Inte mycker plugg. Men så kommer jag på det där jefla högskoleprovet som är imorgon. Faaaaan.

Grattis Josefine :D


RSS 2.0