glömsk?

Så mycket plugg, så lite frågor. I don't like prov, men jag gillar sovmorgnar, vilket veckan har varit rik på :-)

När jag, Johanna och Emma för en halvtimme sedan steg ut ur tåget, slog det Johanna som en blixt från klar himmel att vi glömt intersportkassen med ett värde av 1100 kronor inne på HM. Lyckligtvis är den där i trygga händer men det känns så... typiskt mig på nåt sätt.

Nu blir det pump med Lina, eftersom Josefine är en sjukling. Ska bli kul att visa muskler!


that don't kill me can only make me stronger

"Ingen fattar, ingen förstår
hur jag nu egentligen mår.
Att jämt stå ut med
blickar av hat
eller låta avundsjukan
skapa elakt prat.
Jag vänder mig till Dig,
som ej längre finns
och hoppas till grunden,
att Du mig minns"

Denna dikt skrev jag 17 maj 2006. Jag tyckte allting var ett helvete, och det var Du som fick mig att känna så. För Du utsatte mig för så himla mycket. Det du sa, det du gjorde, mot mig, mina vänner och min familj. Du har gjort djupa sår i mig och det är knappt så jag kan skriva det här utan att darra som ett asplöv. Det jag nu får veta är, att Du egentligen bryr dig. Att du ångrar dig. Att du inte var man nog att säga till dina kompisar som hånade mig. Som skrek efter mig i skolan varje dag. Som trakasserade mig på internet varje kväll. "Vi ska göra så att Sofia inte vill gå till skolan". Och det gjorde ni. Men jag gick dit ändå. 

Och här är jag idag. That don't kill me can only make me stronger.

Zzzz...



Dagens tema; Sömn.
 
Har precis kommit hem från min pojkvän Andreas, efter en trevlig lördagskväll som - förvånande - slutade på björket. Vad vi gjorde idag? Tja... jag vaknade 11.14 och fick fram till tre utnyttja souduku-funktionen på min mobil, eftersom Ante sov som en stock. Sen gick vi till tv-soffan, där han sov och jag utnyttjade tv:n.

Nu är jag hemma. Mamma jobbar så det är bara pappa och Johanna in da house. Vad de gör? Typ... sover. Tjena, tja, tja vad kul jag har :-)

Men - imorgon är det måndag igen. Och då är det slut på sovandet. Suck.

vad händer? detta händer!


image15

Är för ovanlighetens skull online på msn, och det tycks finnas en gemensam nämnare i de flesta av mina kontakters nicknames - nämligen; Vad händer?

Jag ställer samma fråga, fast till mig själv; Jag ligger i kökssoffan och funderar på om jag ska ner och spinna eller ej. Ute blåser vinden rejält, och det skulle inte förvåna mig om det blir strömavbrott. Antingen blir det björket. Antingen blir det fest. Förmodligen blir det hemmamys i soffan. Yes, där har ni mina planer, om nu intresse fanns.

Ha en trevlig kväll i allafall, vad som än händer :+D

Österrike, next!

Jaa, det blir Österrike vecka åtta! Underbart!

image13

Och vad bättre är, är att Ebbs & c:o ska med, hur trevligt som helst


citat

Idag:

Britta skriver på tavlan: "... filosofiska tamkar..."

Lina: Det står tamkar, ska det vara så?

Britta: Jag orkar inte alltid skriva rätt.

Efter ett tag

Någon: Ska det vara tankar, eller?

- Inget svar -

Efter ett tag, igen

Lisa: Det står tamkar!

Britta: MEN JAG ORKADE INTE RÄTTA TILL DET, NI SER VÄL VAD DET SKA VARA?! SÅ DUMMA ÄR NI VÄL INTE?!

Analys: Britta stavar fel på tavlan, men blir sur på eleverna för att inte kunna tolka hennes fel. Lite internt skämt, kanske, men det var rätt kul faktiskt.

allergic

"Men tanke på att ca 235.000 inloggningsuppgifter för konton på bilddagboken nu sprids på nätet finns det anledning för alla som har eller har haft ett konto där att byta lösenord ..."

Aah. Jefla idioter. Jag tror jag är allergisk mot hackers. Har fått tecken på allergiska reaktioner innan i alla fall.

  

Var i Ängelholm igår med Ante och några från hans lag (hockeyfruarna också). Kvällen började hemma hos Viktor och Sofie och fortsatte ut på bland annat Bahnhof. Tyvärr har tecken på att gårdagen kanske blev lite för mycket visat sig idag. Men - det var en trevlig kväll - jag hade grymt kul! :-)


kanske ska gå på hockey?

12:37 A 1-0 23. Andreas Stenberg
(8. Robert Öhrn)

yes, det ska jag :-)

väl valda ord

Julklappsbyte. Idag. Med trevliga flickor. Lite sent, men vad gör det. Lite tidigt kanske, om jag tänker efter...

Jag fick höra en sak av min kära mamma, som innefattar dem som tycker att de "äter för mycket" under julhelgen. "Man går inte upp i vikt av det man äter mellan jul och nyår, man går upp i vikt av det man äter mellan nyår och jul". Sant? Jag tror faktiskt det. Så sluta nojja.

Men - nu är det helg och jag önskar er alla en trevlig sådan... Ha det bra

torsdag

Idag är en bra dag. Jag har varit på Hovet och styrketränat (!) med Lina och - bokat tid till box med Josefine. Jag börjar se ljuset i den långa, mörka tunneln av en lång period utan träning. Och jag gillar det!

Jag och Lina är dessutom färdiga med Linnéskolans kanslikorridor (gå in och titta, ni som inte bevittnat vårt verk). Resultatet? Tja... enligt mig bättre än väntat. Brittas klassrum, nästa!

image10   In action...

jaha...


Jag hatar snö. Nej kanske inte riktigt så mycket, men slask är väl helt onödigt? Kan inte allt smältas bort på en gång liksom? (Okej, jag fattar att det inte går...) Men visst är slask är totalt meningslöst, vad fyller det för funktion? Man kan inte åka skidor, man kan inte åka pulka, man kan inte ha snöbollskrig, man kan inte gå ut och gå, etc. etc. Jag är medveten om att ovanstående exempel går att utföra såtillvida målet är att bli genomblöt. Men vems mål är det?

Jaa, jag vet inte vad jag ska säga om denna grymt problematiska fråga. Jag lämnar det helt enkelt åt sidan och inser faktum. Jag kan inte göra något åt slask. Punkt slut.

Skola imorgon. Har haft ett underbart-välbehövt-lov. Umgåtts med vänner, firat jul & nyår, partajat, shoppat, umgåtts med ante :-), med mera. Jag är nöjd! Dock inte 100% nöjd med att börja skola igen - men - till sommar är det studenten som gäller och jag anar att denna terminen (den sista gymnasieterminen i mitt liv I guess) kommer att gå i racerfart och dessutom blir den nog den bästa terminen i mitt liv. Förhoppningsvis...

Kom precis hem från mormor. Ska nog börja kalla henne supermormor för det är hon verkligen.

Ha det fint!


image9 Supermormor sitter i sminkstolen på Kanarieöarna...

Ahh..

Jag blir galen på tekniska prylar när de hänger sig mitt framför näsan och vägrar göra det man programmerat in dem att göra. Idag är det skrivaren som valt att jävlas med mig och luras att det behövs mer papper när jag precis satt i nya. Eller trasslar ihop fotopapper och annat krafs innuti sig själv.
     Och nu precis skulle jag skriva ut ett foto, men när bilden kom ut ur skrivaren och jag glatt förväntansfull skulle ta mig en titt på det nyutskrivna resultatet så får jag se... ingenting! Gör jag något fel? Eller är jag allmänt otrevlig mot skrivare!? I don't have a clue.


Gott nytt år önskar jag iallafall alla - utom min skrivare! :-(

RSS 2.0