Nu börjar det likna något...


Vi har laddat upp med massor av godsaker till dagens brunch. Lite ledsna var vi dock eftersom vi fick lämna ifrån oss våra söta pepparkakor med Rudolf med röda mulen-motiv, då hela kalaset gick på lite mer än vad vi tagit med oss. Nu är det jobb som gäller för min del, inatt blir det ännu ett avsnitt av Sunes jul och ännu ett avsnitt av Paradise Hotel. Ja, vi är beroende.

Vad hände?

Alarmet var inställt på nio, vi skulle upp, köpa god frukost, titta på Flashdance, tända ljus, se ett avsnitt av Sunes Jul... Vi skulle ha en låååång, mysig adventsfrukost, och allt gick enligt planerna tills...

...alla somnade om igen. Så nu ligger vi här, klockan 11, i våra sängar och lyssnar på julmusik. Skrattar och suckar lite åt att vi sov bort hela förmiddagen. Igen.

Nåväl, dagen är inte slut än. Vi får ha en myslunch istället!




Puss och kram från ett juligt London!

Myscaféet

Jag har nämnt vårt myskafé en hel del här i bloggen, och jag tänkte visa er hur det ser ut:









Jag älskar inredningen, jag älskar detaljerna och jag älskar maten. Ett riktigt Sofia-kafé!

portobello market

Hejsan!

Har varit i Notting Hill idag, på Portobello road market. Det var människor överallt, man fick nästan armbåga sig fram. Jag tyckte att Notting hill var smått hypat efter filmen med samma namn, men jag fick faktiskt ändra mig lite där. Det var faktiskt mysigt! Ikväll blir det vin med Tora någonstans, sedan ska vi möta upp Elin. Kvällen blir nog ganska lugn, eftersom vi imorgon ska ha mysig adventsfrukost med film... Ha en fortsatt fin lördag!






WINTER WONDERLAND











Det blev inte mycket till Kings road idag; vi hamnade på helt fel buss - eller ja - helt fel riktning. Stack till High street Kensington istället och tog en långfika. Ikväll blev det god spaghetti&köttfärssås i köket med värmeljus och Paradise Hotel, sedan begav vi oss till Winter Wonderland. Det var mysigt och tyskt, jag fick lite Freiburg-(och Österrike)feeling när tyska män i tyrolerhattar skrek "zigge zagge hoyhoyhoy" ut över den lilla skara dansande publik som var på plats.

Nu ska vi sova... Natti!

off to Kings road!

Ledig dag nr. 2. Nu ska jag och Elin iväg till Kings road och ta en långfika och strosa. Om tre veckor är vi hemma, konstigt... Jaja, systemis följer med och kanske bjuder jag på några fina bilder lite senare.

Ha det fint!

wednesday

Då det är 23 dagar kvar till vi åker hem, kollas det på Sunes jul och öppnas chokladkalendrar här i vårt lilla rum på 9 Somers Crescent. Idag och imorgon är jag LEDIG. Elin jobbar, så jag och Tora ska idag på en liten trip till Liverpool street och kolla om det är marknad.


Då börjar vi dagen med en outfit:





Allt från Frog frozen Yoghurt.

Kanske ska jag tillägga att min arbetsuniform blivit utsedd till den fulaste av dom alla här i London? Ja, av våra arbetskläder då...


Hej kyla!

 

 

 


brick lane

hej!

London är sig likt, utom kanske en liten, ganska betydlig grej; jag sa upp mig igår!

Idag kommer Elins föräldrar, och vi ska tillsammans med dem åka till Brick Lane market och strosa runt. Sedan blir det jobb ikväll för min del.

Igår var vi i svenska kyrkan på svensk julmarknad. Vi drack starkglögg, åt pepparkakor och lussekatter samt lyssnade på skönsång. Idag är det 24 dagar kvar till vi åker hem, därför ska vi idag öppna första luckan i våra chokladkalendrar som Josse tog med sig!


good morning



Här är allt bara bra. Jag och Tora ligger och mornar oss, ska snart möta upp Elin och Carro på vårt myscafé.

Igår var det tänkt att vi skulle gå ut med Joe från jobbet, och laddade därför med bag-in-box, partyombyten och god mat. Men det blev tjejkväll på rummet istället. Inte helt fel, dock!

Idag är det jobb som väntar, innan dess mys på stan. Winter Wonderland öppnar idag, ett litet julnöjesfält de byggt upp i Hyde park. Det är också svensk julmarknad i helgen vid svenska kyrkan, så det blir förmodligen en liten tur dit i dagarna. Är ju så sugen på glögg!

 

 

 

 

 

Ha det fint idag! PUSS


underbara onsdag

Hej bloggen. Här ligger jag i sängen och tittar på när Tora och Rakel äter frukost:


Vad har hänt sen senast?

Josse och Rakel har varit här, jag har jobbat mycket, sökt högskoleutbildning, vi har gått ut och dansat, druckit drinkar, lyssnat på bra musik, gått i Hyde park, fikat, pratat och haft det roligt.

Ikväll åker Rakel och Carro kommer. Innan dess ska jag, Elin och Rakel till topshop för att shoppa, det är nämligen löning idag! Ska dock försöka spara mina slantar så gott det går. Besöket på topshop idag är ett undantag, hehe. Man måste ju leva lite :-).

Måste erkänna att jag längtar hem till svensk standard; är nämligen måttligt trött på toaringar som inte sitter fast, toaletter som inte går att spola, stopp i vask, folk som inte diskar efter sig, att tvål inte finns att tillgå i badrummen, att man måste ta med sig toapapper till toaletten, att våra tändare är borta (och att vi därmed inte kan tända gasspisen), smutsig heltäckningsmatta, med mera...

Men... Jag klarar mig alltid. Tror dock inte att kommer uppskatta hemma så mycket som jag kommer att göra när jag reser hem. Inte för att jag inte har uppskattat det innan - ni fattar vad jag menar.

Vi hörs sen!
Puss

THIS IS IT

Idag har jag för första gången joggat i Hyde Park! Underbart skönt sätt att börja dagen på.

Jag har också hunnit med en tur till Elins Costa, en sväng inom H&M på oxford där jag köpte min Sofiaklänning, samt tittat på Sex and the city. Nu precis bokade jag biljetter till Michael Jacksons This is it, som vi ska se ikväll klockan 9.

Ha det fint!

BABE
































update av gumsweekend

För första gången på två veckor är det tomt i rummet. Kanske inte tomt, vi är ju trots allt tre som bor i samma rum, men tyst. I två veckor har det varit väldigt intensivt, men helt underbart roligt och mysigt. Mer ska det bli, för på fredag kommer Josse!

Igår åkte Jakob och det var hemskt att säga hejdå. Vi har haft det helt underbart! Innan dess var ju Johanna, Mange och Anders här, och jag har ju inte skrivit någonting om den helgen.

Därför tänkte jag skriva lite snabbt nu.

Onsdagen den 28e oktober mötte jag och Elin upp Johanna på Victoria. Hemma hade vi laddat med champagne och presenter för att fira hennes 18årsdag. Senare drog vi ut på Mahiki där vi dansade och träffade lite smålustiga människor.

Dagen efter fikade vi på vårt myskafé, jag skulle jobba kväll och blev inte klar förrän kvart över två på natten. På fredagen var det halloweenförfest i vårt rum (eller snarare i hela huset) innan vi drog ut till Leicster Square. Lördag betydde Camden och vi visade Anders tranceaffären. På söndagen mös vi på Brick Lane market och sedan jobbade jag. Måndag var jag ledig, och det blev turistande runt om i London. På kvällen stack Anders och Mange hem. Flickorna kvällsfikade på starbucks och var lite vemodiga över gums sista kväll med gänget. Dagen efter var det hejdå Johanna och hej Jakob.

Bilder och uppdatering av Jakobveckan kommer lite senare :-)


Idag blir det banken för mig. Ska växla in Jakobs gamla pund och powerwalka. Nu myser vi till julmusik!

Åh, igår när jag kom hem från jobbet och var lite ledsen för att Jakob hade åkt och för att cheferna var sura, då hade Tora och Elin tänt ljus, dukat upp chokladkaka och hällt upp iskall cuca! Helt underbara är mina gumsar...


...och Jakob också, såklart. Här i baren under pausen i We will rock you (som för övrigt var GRYM).


Höhö.. ♥

we will rock you

Oj oj oj, vad jag inte har uppdaterat på länge!

Allt är så bra det kan bli. Jakob är här och vi har haft en helt underbar dag med turistande i hög hastighet. För en timme sedan bokade vi biljett till musikalen We will rock you, så det blir att ta en snabbdusch nu innan vi beger oss ut igen.

Jag kommer att skriva mer i i dagarna om allt vi varit med om - både denna och förra veckan. Har även massor med bilder att visa!

Innan jag springer till duschen måste jag också säga förlåt till dig pappa, för att jag inte hörde av mig på fars dag. Hoppas dagen var bra och att Kanarieöarna var fint!

Puss

red wine lips

Hej!

Ursäkta sen uppdatering, men helgen har varit väldigt, väldigt intensiv och helt fantastiskt rolig!

Idag har Mange och Anders åkt hem och imorgon sticker även Johanna, men byts av av Jakob.

Skriver mer imorgon, hörs då och GOD NATT så länge.

RSS 2.0