Hem ljuva hem

Snart är det nyår! Jag och Johanna planerar för fullt här hemma och ska snart in till stan för att handla gott till middagen.

Har inte varvat ner sedan jag kom hem och nu börjar det sätta sina spår. Ibland tänker jag att "jag måste snart börja packa, ska ju snart sticka", men sen slår det mig att jag ska vara hemma ett bra tag nu, och det tycker jag är SKÖNT.

Puss

HEJ HOPP!

Nu är jag hemma i mysiga lilla Tyringe igen. Det var en lång dag igår som tog sin början redan klockan fem på morgonen. Jag och Elin hade inte sovit många timmar, men glada och övertrötta som vi var, hoppade vi raskt upp och tog oss fnissandes till flygplatsen.

Efter flyg och tåg togs jag emot på stationen i Hässleholm av Jakob, pappa och Johanna. Väl hemma fick jag också äntligen krama om mamma och Peter!

Idag har det städats och tvättats. Jag har umgåtts med Jakob och gått en runda till farmor och farfar i det så fruktansvärt kalla vädret. Ikväll ska jag, Jakob, Johanna och Mange se Luftslottet som sprängdes på bio och imorgon bitti blir det jobb hos farmor. Juletid är stressigt i affären, så det blir inget slapp här inte!

Ha det bra!


Jul -08. Julsång med mormor som ledare, mysigt!

Hostelworld

Hej hopp!

En liten uppdatering från vårt hostel vill jag ge er innan vi går till sängs; nu har vi hela SEX timmars sömn kvar. Vi kommer inte vara i säng på en timme och då är vi nere i FEM.

Det känns som att vi kanske kommer att klara oss från övervikt, men om inte har vi en plan b. Väskan är noga packad, och skulle det vara så att vi möter mesar till incheckningsfolk drar vi enkelt upp några plagg som vi får slänga på oss.

IMORGON ÄR VI HEMMA. Jag kan inte fatta? Har haft så underbart roligt här i London med Elin och Tora. En resa som jag sent (aldrig) ska glömma! ♥

God natt mina vänner. Hoppas att vi syns väldigt, väldigt snart. Puss




Sista frukosten...

... på 9 Somers Crescent! Vi har packat alla grejer och ska snart dammsuga hela rummet. Sedan ska vi till Victoria station och checka in på hostel den sista natten, för att imorgon bitti ha närmre till Gatwick Express.

Igår hade vi mysig avskedsmiddag med Fanny och Camilla på vårt rum. Vi åt tacos och åt rödvin och hade det mysigt.

Imorgon vid ungefär halv tre - tre kommer jag och Elin rulla in på Hässleholms station. Be there or die tryin'!





Nej hörrni, nu ska det dammsugas! Puss


testbloggare


nu e de Elin som skriver




Idag vi luciatåg har gått,
på oxfordstreet så flott
packning är det nu som väntar,
på frog ikväll är det Tora vi hämtar
tiden i London har varit kalas,
frågan är om resväskorna kommer gå i kras
nu vi ska hem och julen fira
i sommar är det i hällevik vi ska lira!
hoppas flyget går som en dans på rosor,
Sofias säng är full av trosor
rena förstås
men ni vill inte bo hos oss..





LUCIA

Idag hade jag och Elin tänkt att överaska Tora med ett ljuvligt luciatåg. Tora och Elin ligger och sover nu, så det blir nog inte mycket av det.

Iförrgår hade vi fest på rummet med Josefine och drog ut till en "club for members" där vi stod på gästlistan eftersom head promotern brukar handla på frog. Det var ganska stelt och lite "hej-jag-vill-visa-upp-mig-känsla" men vi hade jättekul. Igår chillade vi på rummet med mycket fnitter, innan vi stack till Josefine och åt thai och snickelisnackade om allt möjligt.

Idag blir det storstäd på rummet och lite packning. I övermorgon flyttar vi ju ut!

kusinvecka

Heeeej!

Nu ligger vi i sängen och håller på att vakna, men det är lite tomt i rummet. Tidigt, tidigt imorse stack Johanna och Ebba till flygplatsen. Dessa dagarna ha varit väldigt roliga. Min sista dag på jobbet var i måndags, så det har blivit två heldagar med syster och kusin, med massa shopping, fika, cocktails, therapy och skratt, förstås. Kändes lite vemodigt att i morse se dem stänga dörren om sig i mörkret och bege sig ut i kylan, men sedan slog det mig att det om mindre än en vecka också är min tur.




I ♥ Christmas

Hejsan!

Sitter i sängen just nu, vaknade av att min kära syster Johanna ringde för att prata igenom det sista inför morgondagen. Hon och Ebba kommer ju då!

 

Det blev inte så värst många bilder från vår Julafton i tisdags, men våra klappar fick jag minsann med. Det som låg i min julklapp, dvs i påsen, var ett fint, svartvitt kort från ett gammalt nummer av Vouge samt ett supersött armband från Sunday up market. Elin fick av mig i det röda paketet ett träd på vilket hon ska hänga smycken och Tora fick i det största paketet en jättefin och Torig tekopp.

Ikväll blir det jobb för min del. Tora provjobbade hos mig igår när jag var ledig, och ikväll ska hon dit igen. Det blir alltså delar av det gamla vanliga jobbteamet a la Dagmars, fast på Frog frozen Yoghurt i London. Med Ramadan, förstås.

Igår var jag och Elin på mysiga Kings road och handlade lite finfina saker. Jag undrar just hur det ska gå med vår packning när vi ska resa hem. Johanna och Ebba lär få ta med sig en hel del, eftersom det har shoppats ganska mycket här. Det kommer hursomhelst inte bli en Freiburg 08; dvs två gigantiska resväskor, fyllda till max och supertunga. Att jag klarade det själv är ett under, jag minns faktiskt inte hur jag gjorde.

Igårkväll såg vi New Moon på bio. Hade väl inga direkta förväntningar eftersom jag hört både ris och ros, så vi gick därifrån nöjda, med ett leende på läpparna. Den var faktiskt helt okej!

Ha det fint där hemma, bara 1,5 vecka kvar tills vi syns! ♥

goda vänner, trevligt bo

Godmorgon. Har sovit så sjukt, underbart gott att jag inte finner ord för det!

Idag är jag ledig, Elin likaså, så vi ska ner på stan och julhandla. Fick lön i onsdags så det kan nog bli en hel del, hehe. Nu är det god frukost som står på schemat. Later!


Julafton!

Jaaaaaa, idag har vi vår egen lilla julafton här i London. Vi ska ut och äta mysig middag och byta julklappar. Bilder kommer! God jul...

Warwick avenue

Igår skulle Elin jobba på ett nytt Costa coffee, som skulle ligga i ett Tesco vid Warwick avenue (ni vet den gatan Duffy sjunger om i låten med samma namn). Så jag, Tora och systemkameran tog oss en powerwalk dit, gick in på första bästa Tesco och hittade... ingenting.

Fick däremot en massa fina bilder med mig:













Vår mysiga promenad avslutades som synes med en efterlängtad latte på Starbucks.

Idag är jag ledig. Jag ska ner på stan, handla julklapp till Elin, försöka hinna med en fika med Tora och hennes vän samt kolla i affärer. Om exakt en vecka jobbar jag min sista dag på Frog frozen yoghurt, sedan är det semester!


RSS 2.0