I'm waitin, waitin' on a sunny day, gonna chase the clouds away

Today: Day off

... Slappa, leta leta leta leta resa, slappa...
 Vädret i Hällevik är OK, så länge det inte kommer en droppe regn är jag nöjd. För varje millimeter regn, ökar nämligen resepriserna med 100 kr och nu är jag DESPERAT! (Riktigt så illa är det nog inte, än....)




Memories are coming back...

Nu måste jag ta bort den där nedräkningen till studenten. -25 dagar?! Hejdå.

VIVA ESPAÑA

Om man är i valet och kvalet i att göra någonting, som att till exempel resa, kan man alltid lägga över bestämmandet till respektive fotbollslandslag och låta dem sköta jobbet. Det gjorde jag, och det känns bra med Spanien. God natt och grattis Spanien! No me inchas las pelotas ;);)

go midda

Mår man inte bra, när man på morgonkvisten får en plötslig känsla av att man måste ut och motionera? Springa ner förbi alla 60+ boulare och ut i den ljuva naturen och ta sig två njutrika varv runt slingan? Åh så härligt............ Synd att den känslan bara infinner sig en gång vart fjärde år

Ser fram emot att få vara lekledare ikväll.

Good bye lords.

Farmors bror heter Sten, vilken är Sveriges vanligaste bergart?

Hejsvejs. Är tillbaka i Tyringe nu på snabbvisit, två lediga dagar från jobbet får en ju direkt att längta tllbaka till byn där jag är född och där jag också en gång ska dö.

Imorgon är det fest i Röke (därav min snabbvisit). "Woooohooo, fest!!!" tänker ni. Men ni är inte bjudna eftersom det är farmor och farfars 70 års fest. Tyvärr. Jag kan inte. Hur mycket ni än hade velat.

   

   

Fyra bilder från personalfesten i veckan. Lyckat blev det! 1. Lite naket blev det allt 2. Amanda, Johanna och Emelie (varför skorna i ansiktet...?) 3. Jag och festfixar- Robin & -Simon 4. Marrielle och Elin på G

Emma: en länk till dig och endast dig för att du fyller 18 idag! http://www.mikropuhe.com/demo.asp?f=6081386232941


HihhhHAhahi


Den som hittar mig och Johanna först får 10 poäng



































 
 


Som ni har väntat!


Hej hopp. Efter all student-stress och midsommar-stress på jobbet har jag äntligen tid att skriva ett välutformat blogginlägg. Som ni har väntat!

Tyvärr har jag nog inget vettigt att meddela er, mer än att studenten för drygt tre veckor sedan var fantastisk och en av de bästa dagarna i mitt liv. Ååhh...

Nu väntar sommaren och med den blir det en massa jobb på Dagmars vilket är roligt. Sen blir det en resa nånstans i Europa med Antis och sen blir det Stockholm med gums och Ebba och förhoppningsvis en massa roliga kvällar i Hällevik. Nu ska jag till Hässleholm och göra ärenden. Adjöss! Grattis Emma, förresten!

för vi har tagit studenten....

studentvecka!!

Jag längtar till studenten som en puppa längtar efter att bli fjäril! Woho!


RSS 2.0