äntligen fredag

Det är så himla skönt att det äntligen är helg igen.  Kom precis hem från hockeyn - de sista minuterna satt jag med vantarna för ögonen, men som tur var blev det 4-4 till slut :-). Aja, ska äta nu, sen får vi se vad som händer. Ha en trevlig kväll!


What a mess?!

Kom precis hem från den stora mässan på Yllan i Kristianstad där många högskolor och liknande från hela Sverige befann sig för att locka nya elever. Blev jag klokare? Nej. Ska ta mig tid att bläddra igenom de 20 kataloger jag fick med hem. Efter det svarar jag förhoppningsvis annorlunda.

Nu måste jag dock återgå till mitt pluggande. Matte C, Tyska och Religion B gäller idag. Allt ska vara färdigt till imorgon, det är bara att jobba på och hålla humöret uppe. Kanske åker studentmössan på. Vi får se, haha.

Pöss


halk-tid

Jag fick tid till halka idag - på måndag, yeeaaah :-)



(Jag kommer inte kunna gå imorgon - träningsvärk från box efter gårdagens pass + eventuell träningsvärk från dagens spinning bådar inte gott) See you

släpp loss din lasso

Jag saknar Österrike! Var tvungen att lägga in denna video som visar Österrikes för närvarande populäraste låt (?) med dansen därtill. Och, jepp - jag kan dansen ;-)



Fast här såg jag just att man inte ser den fantastiska danskombinationen så mycket. Fast ni klarar er nog, haha.

Ha det fint

ÖSTERRIKE

Tjaaaaa, vad säger man? En bild säger mer än tusen ord? Jo, jag kör på det. Här är massa bilder från en underbar vecka i Österreich :-)


                               

Hello Austria tell me how you're doing

Kom precis hem efter ett sorgligt farväl av min älskade Ante, bredvid solgläntans dagis i Tyringe. Nu är det dax för sängen - sen - om några timmar blir det upp igen och i bilen för 12 timmars bilfärd. (Utmärkt läge att plugga teori och SOVA)  Och sen blir det SKIDOR :-) Skidbränna it is... Adjöss!

so long!

This is it, vi har lov och imorgon åker vi till Österrike! Ska packa och så nu, sen bär det av till Ante för å säga adjö (fest?) efter det beger vi oss :-)

Kommer nog inte kunna skriva på en vecka, om jag inte msnbloggar i österrike eller får tag på en dator. Men jag tror inte det kommer ske, det är en kommunikations-fri semester. Ni får hålla er till godo. 

image34

Auf wiedersehen.

happy valentine's day!

Jag brukar faktiskt inte bli sådär mega-jätte-uppvaktad på alla hjärtans dag. Har aldrig varit den dära som fått en ros av en hemlig beundrare och sedan, i flera veckor framåt, gått och funderat på vem det kan vara och varför etc.        
      Nej en sån har jag aldrig varit. Men idag när jag kom hem stod det en plastpåse utanför dörren och i den var där två hjärtformade askar fyllda med geléhjärtan. Min nyfikenhet tog givetvis över min uppfostran att inte röra det som inte tillhör mig, och jag läste på korten: Ha en bra alla hjärtans dag och en underbar semester, alla! Kram från Mormor. Det var väl gulligt? En ask till min mamma, och en till min moster, och inte nog med att jag fick en liten uppvaktning, jag fick också en skööön påminnelse om vad som komma skall :-) (2 dagar kvar)

Många säger att alla-hjärtans-dag är en klyscha. Jag tycker det är en klyscha. Visa lite kärlek för fasen, det behövs alltid!

Btw. Första alla-hjärtans dag som icke-singel. Kanske därför jag tycker som jag gör :-)

Ha en goood  alla-hjärtans-dag! ♥


I'm walking down the street, my feet feel like dancing

Hellu...

Hade sovmorgon idag... Det kändes faktiskt otroligt bra att vakna upp idag, för att sedan komma till skolan och se att studentmössorna kommit. Wiho! Sitter här med den på nu, när jag pluggat till ett jobbigt-historieprov, bara för att hela tiden påminna mig själv om att det snart är dags, så att jag orkar plugga. Jaaaa, och det gav bra effekt också (hoppas jag).

Förövrigt måste jag tillägga att s3eu förmodligen är hyfsat trött på Christer Sjögren - I love europe. Men - det är inte jag! Send him to eurovision right now :-) Ja visst ja... 3 dagar kvar.. ooh börjar kännas nu...



Hehe, var tvungen att lägga in den här...


Kanske..


image33

...uppskrivningsdax? Jovars..



Ohh, förresten glömde ju nästan... 5 dagar kvar :-)

packa, packa packa...

...packa, packa, packa...

Nedräkningen har börjat. Från och med nu kommer jag att räkna ner dagarna till Österrike. Idag; 6 dagar kvar :-)



dream dream dream

Var på au pair-info idag med Josefine. Hängde först med bara för att lyssna, men sedan visade det sig att det va intervjuer och grejer också, så där halkade jag in som på ett bananskal.  Att vara au pair lät inte helt fel direkt, men det hade varit roligt att höra lite mer från någon som har varit det...

Jaja, det hade hursomheslt varit underbart att bo i Californien, 10 meter från stranden med sol och bad varje dag - med eller utan barn. Eller?

Let's get the party started

Såå, nu är jag hemma efter ett hårt träningspass med boxen och projektresovisningen med Lina. Nu, äntligen kan helgen börja - igen.  Nu måste jag hoppa in i duschen, och sen ikväll blir det fest för Tim. Ha en trevlig kväll, det tänker jag iallafall ha :-)

Face to face, cheek to cheek, you hear the pounding beat

Ojojoj, ett lyft för bloggen, efter mycket om och men lyckades jag faktiskt fixa så att det ser helt okej ut här, eller vad tycker ni? Headern är sådär kanske, meeen, jag är bara nybörjare än så länge :-)

Min mamma är för rolig, hon hade varit ute på slingan idag, och berättade följande för mig:
- Och så lyssnade jag på nån cheek-to-cheek där när jag gick, sen plötsligt börjades det höra en massa skott överallt. Så jag frågade en dam som jag gick om, om dom sköt i närheten. Hon fattade ingenting, men sen när låten var slut, så fattade jag att det var trummorna.

Hahaha


GRATTIS...

...älskade Ante på födelsedagen :-)

I tisdags var det supertuseday, idag är det birthdaythursday
HURRA, HURRA, HURRA!

Weey, vi tar ett glas till, va?
image25

Det fixar sig, som allt annat

Weee, ledig dag imorgon. Yes, vad skönt för henne att komma ifrån skolan, tänker ni. Men tji får ni. Morgondagen kommer att spenderas med Lina för att slutföra projektarbetet, för att sedan avslutas med plugg till svenskaprov samt många sidors räkning. (Nej, jag gjorde aldrig läxan igår. Men imorgon. I promise)

Imorgon är det inte bara den 7e februari. Min pojkvän Ante fyller 24 och det ska vi fira ikväll. Har köpt två bakelser som ser ut som grodor. Ska sätta i tomtebloss i dem så att det sprakar och grejer, hoppas det uppskattas :-) Fixar lite här på min present till honom nu... Säger ingenting om vad det blir... Än...

image24

Kanske bör tillägga att jag för första gången fickparkerade idag. Gick som på räls! Wie! Efter ex antal för hastiga rörelser med ratten och kommentarer som "Sofia - du är brutal!" så lämnade jag körskolan - måttligt nöjd trotsallt  :-).
 
Måste fixa vidare med Antes present nu! CIAO

Förresten...

Österrike vecka 8, ska det vara. Inte vecka 7!

Good bye lords

why is it so hard to believe

helloo

Slutade tidigt idag och efter en trevlig lunch på grafitti, sitter jag nu här ensam hemma, med matteboken öppen. Joo, jag ska göra min matteläxa, jag ska verkligen. Men kanske inte riktigt just nu...

Jag och Lina skulle boka tid hos syon idag. Hjälp, the day kommer närmare och närmare. Snart står jag där, med mössan på huvudet, och blommor runt halsen. Sedan vetisören var jag står. Därav syomötet. Haha, men det är ju så himla svårt ju. Jag vet verkligen inte alls vad jag ska göra. Jag vet inte ens vad jag inte vill göra. Jaja, får väl luta mig tillbaka och lyssna på Timbuktus det löser sig, och hoppas på det bästa. :-)

Haha, fick precis ett meddelande och SF:s fanfar ekar i huset. Måste kika, adjöss!


Have a nice daay


sol, vind och vatten

Måste bara säga att man blir deprimerad av vädret som råder just nu! Ge mig sol, sommar och värme! Eller åtminstone snö, inte snö och regn.

Österrike vecka 7; snö, snö, snö och soool!




Ni kanske ser att jag har lyckats lägga till en klocka på bloggen? Efter mycket om och men lyckades jag faktiskt fixa en hel del med här, och mer ska det bli, fast lite senare! (Fanfar till mig)

thank god it's friday!

Jaaa, det är helg, finally! Kom dock precis på att det är prov på måndag i psykologi, maah, vill verkligen inte plugga just nu. Sen är det det dära jefla projektredovisningsarbetet som måste göras också, nej, nu byter jag samtalsämne...

Äntligen kunde jag inhandla min svarta kofta och öronhängena för 10 kr på HM, efter gårdagens upptäckt att plånboken inte fanns i väskan. Idag var den där, och nu är jag nöjd :-) Blir träning ikväll också, börjar bli en vana nu ;).

Vad händer ikväll? Själv har jag ingen aning, blir nog kanske myskväll med ante? Hoppas det.


image16  Höökväll snart...?

Ha en bra kväll


RSS 2.0