EN VECKA KVAR!



...då är vi förhoppningsvis ute och dricker ett glas vin för att fira att vi äntligen är på plats. Dagen efter ska vi dock upp tidigt; då är det nämligen dags för lägenhetsvisning!

Sommarvykort

Idag har jag, Elin och Johanna suttit i mitt kök och febrilt letat efter lägenheter. Inget napp ännu, men vi letar på!



Monacos hamn

En heldag på Tivoli med världens bästa Dagmars



























Tack alla för en underbar dag med massa skoj, skratt och adrenalinkickar.

Nedräkningen har börjat...

Okej, det är mindre än två veckor kvar nu, kanske dags att börja uppdatera? Jag minns hur mycket jag skrev innan, efter och under tiden i Freiburg, och det finns ingenting från den perioden som betyder mer för mig än alla tankar och upplevelser som jag skrivit ner i denna blogg. Så den får allt hänga med ett tag till!

Vissa har reagerat med ett "London? Jobba? Hmpf!l" när jag har berättat om mina planer, medan andra har klappat händerna och ropat "WOW!". Det återstår att se hur allting slutar, det känns inte alls så strukturerat som Freiburgtiden. Nu är det verkligen JAG som måste fixa lägenhet och JAG som måste leta jobb. Det kommer nog inte vara några större problem med det, men det är helt nytt för mig och otroligt spännande.

Innan jag trycker på "spara & publicera" måste jag bara säga att denna sommaren har varit helt fantastisk. En bättre 20årsfest hade jag inte kunnat tänka mig, bättre jobbarkompisar finns inte och en semester så mysig och härlig som den i Nice kommer jag aldrig att glömma. Jag har verkligen haft den bästa sommaren i mitt liv och det känns underbart att tänka tillbaka på alla de skrattfyllda ögonblick som den lämnat efter sig.







nya tider...

... vilket betyder ny design!

Om en månad är det inte längre Hällevik, Tyringe eller Tyskland som gäller, utan (som ni kanske redan gissat...) London!

nya tider...

... vilket betyder ny design!

Om en månad är det inte längre Hällevik, Tyringe eller Tyskland som gäller, utan (som ni kanske redan gissat...) London!


RSS 2.0