Kreta imorgon...

... Ha det bra i Sverige ;)


God Natt

Sååå det var den dagen. Den enda 19års dagen i mitt liv är förbi. Away. Gone with the wind. Men en underbar dag! Fina presenter och mycket gratulationer. Tack!

Ska krypa till kojs nu. Klockan är ju kvart över sängakanten. Och imorgon ska jag börja planeringen inför Kreta-resan samt boka hotell till Stockholm. :)


19 år idag!




Igår var en av de värsta dagarna på jobbet
(Kulturdag) och det blev sen stängning.
Efter det drog vi ner till Hanöhus och dansade. Det var en lyckad kväll och jag är tacksam för all sjöngsång (?) och champagne det bjöds på! "Vi har en här som fyller år idag" ropade DJ:n. Men vad kul tänkte jag. Nu får vi sjunga lite. Sen slog det mig att det var jag. 

Nu ska jag ner och ta det sedvanliga födelsedagsdoppet i havet med bröderna Fontes, Jenny och gums.

Puss och kram födelsedagsbarn


Fredag

Jag skrev innan att jag och Ante skulle ut och resa någonstans i Europa. Och nu är det klart! Efter att varje dag i jag-vet-inte-hur-lång-tid ha checkat sista minuten resor, hittade jag en resa till Kreta som inte låg på sista minuten den 17e juli. Vi tog den direkt, och vår resa är faktiskt billigare än de sista minuten som är kvar nu. Hur som helst så tycker jag att det ska bli grymt skönt att få komma ifrån det regn och rusk som råder i Sverige, och jag sitter här och spanar in bilder på hotellet, stranden och allt som har med Kreta och göra, hihi. Det är 30 grader och stor sol där nu...

Var på Tosselilla med jobbarkompisarna i
 onsdags. Det var sjukt kul (trots att jag inte
 kan åkakaruseller, tro mig - jag vill men kan inte).




Tack o hej snygga tjej

Har tvättat kostymen och skjortan min är strykt, slipsen knöt jag redan igår...


Underbart.... Första dagen på stranden denna månaden (höll jag på att skriva tills jag kom på att det är den första juli idag).

Nu ska jag äta sen blir det jobb ikväll. Första grillbuffén för i år, och med detta väder kan det inte bli annat än bra! Yes! Wiho! Gut! Wonderful!  Nu är det nog dags att gå innan inlägget blir allt för meningslöst.

Förresten! Jag svävar på små, lätta, fluffiga, krämvita moln av lycka. Resepriserna har sjunkit med några hundringar. Ta i trä!

RSS 2.0