Söndag

Hejhej.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, tänkte bara uppdatera lite om helgen innan.

Igår var det åter dags för ett wg-party (studenthemsparty),  denna gång i Marias korridor. Några av oss samlades först hos Eric, eftersom han har födelsedag idag (grattis än en gång) för att fira efter tolvslaget. Sedan tog vi oss till Händel och entrade den stora festen. Det var jättetrångt vid ett-två-tiden då vi kom, man fick verkligen knuffas för att ta sig någonvart. Lite senare under natten lättade folksamlingen emellertid något.

Vi svenskar satt mesta tiden inne på Marias rum. Låter kanske inte så kul, men åh så roligt vi hade. Det kom nämligen in lite roliga och egna typer lite då och då, som alla hade speciella själ att vara just i det rummet. En rysk tjej blev bland annat förföljd av en mystisk kille, en ganska så påverkad tjej kom och lämnade planeter i papier maché till Maria, en ännu mer påverkad italiensk kille lärde sig bra svenska fraser utav mig och Amelie. Givetvis gick vi ut och tog oss en svängom på dansgolvet med jämna mellanrum.

När morgonen nalkades och folket började försvinna insåg vi hur fruktansvärt äckligt partyt egentligen var. Det stank mög i hela korridoren, det låg krossat glas överallt, det var rökigt av alla cigaretter, det var klibbigt på golvet av utspilld öl och geggigt av all lera som kommit utifrån. Hundra procent sunk, men det är smällar man får ta. En rolig helg!


Roligt var det!


Italienaren som skulle stajla.


Eric och Malin skrattar


Inte så peppa (Maria skulle sälja öl 05.00)


Pepp!

Förresten var jag och Eric på hockey idag! Freiburger Wölfe mötte några som vi inte riktigt hade koll på. Resultatet? 8-2 till de okända.

Godnatt mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0