Klädprovning till James Bond-showen

Har precis varit och provat kläderna till James Bond-visningen om två veckor. Det är totalt tre ombyten; casual, underkläder och aftonklänningar. Jag ska vara med i de två sista. Provade därför först ut underkläder och det blir svart för min del. Ganska heltäckande, med päls och halsband så det känns inte så konstigt. Det som dock blir lite lustigt är hela förgiftningsscenen som kommer ske i underkläder. Killarna kommer alltså bli serverade en cocktail i kalsonger av en tjej i trosor och bh. En av dem dör och kommer att släpas ut av andra killar i kalsonger.

Aftonklänningen var väldigt fin. Svart med ett tight liv, ett sammetspänne med strass i mitten och sedan en enkel, lång volangkjol.

Imorgon är det fredag! Äntligen! I helgen har vi pratat om att åka till Strasbourg, vilket låter hur trevligt som helst. Hoppas verkligen att det blir av!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh de låter spännande med James Bond!;) Åh blir det då ett EU besök!?;) Berätta lite om vad Sören har lärt oss! Haha!(: Vad skoj å åka dit iaf även om de kanske inte blir nått EU- snack!;)



Puss å kram

2008-10-16 @ 21:50:24
URL: http://linacron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0